Как да поръчам доставка на цветя?

Поръчката за доставка на цветя трябва да бъде заявена и платена поне 24 часа предварително за доставка в град Бургас и 3 – 4 дни предварително за доставка в страната.

Можете да поръчате по един от следните начини:

- Онлайн (24 часа / всеки ден) чрез нашия сайт;

- На място, в магазин "БИЖУ"

ул."Александър Стамболийски" № 43
кв.Ветрен
гр.Бургас
Всеки ден от 9.30 ч. до 19.30 ч.

- Като се обадите на номер: +359 889 522 614.

Доставка на цветя се извършва всеки ден от 9.00 до 21.00ч.
Цената на всеки продукт показан в сайта е крайна. Към нея не се добавят допълнителни такси!
За експресни доставки, моля, обадете се на номер: +359 889 522 614.

Доставката се извършва след като е получено плащането по съответната поръчка.

За да бъде приета Вашата поръчка Online, трябва да направите следните стъпки:

1. Необходимо условие за да пазарувате от нашия сайт е да имате регистрация. Това можете да направите като изберете връзката Вход/Регистрация от менюто разположено в горния десен ъгъл. Информацията, която събираме при регистриране в системата ни се използва единствено от нас, за да бъде изпълнена Вашата поръчката правилно! Цветен бутик "БИЖУ" гарантира конфиденциалност на личните Ви данни.

2. Изберете желания продукт или продукти и ги добавете в кошницата чрез бутон "Добави в кошницата".

3. Когато приключите с добавянето на продукти от страницата показваща съдържанието на кошницата кликнете върху бутон "Плащане". Ако все още не сте се представил пред системата сега е моментът да го направите, за да можете да продължите с въвеждането на информацията за доставка.

4. Оформяне на поръчката.

Стъпка 1 от 3:

Адрес на доставка:

Това е мястото където трябва да посочите адреса, на който да бъде направена доставката. Автоматично се извежда адреса посочен по подразбиране във вашия профил. Ако желаете да посочите друг адрес, използвайте бутон "Промени".

Начин на доставка:

Към настоящият момент извършваме доставки само на територията на град Бургас. Доставка на цветя в страната също е възможна, но е необходимо първо да се обадите на номер 0889 522 614 за уточняване на възможностите за доставка до желанато населено място и едва след това да преминете към оформянето на поръчката.

Дата на доставка:

Изберете дата, на която желаете да бъде извършена доставката.

Забележки по поръчката:

В това поле можете да въведете допълнителна информация, която ще ни помогне да изпълним вашата поръчка. Например : телефон за връзка с получателя; час на доставката; текст–пожелание за картичка, ако сте включили такава в поръчката; ако искате да ви бъде издадена фактура – тук е мястото да въведете данните за получателя на фактурата.

Стъпка 2 от 3:

Адрес на платеца:

Автоматично се извежда адреса посочен по подразбиране във вашия профил. Ако желаете да посочите друг адрес, използвайте бутон "Промени".

Сметката Ви:

Информация за стойността на направената поръчка

Начин на плащане:

Изберете един от трите възможни начина: чрез ePay.bg, чрез PayPal.com, чрез EasyPay или Банков превод.

Стъпка 3 от 3:

Последен преглед на информацията за поръчката преди да потвърдите. В случай, че искате да направите някакви промени, използвайте бутон "Промени" до съответния параграф.

5. Потвърждаване на поръчката

Ако това е окончателния вид на поръчката, кликнете върху бутон "Потвърди".

Ако е избран начин на плащане – ePay.bg или PayPal.com, след бутона "Потвърди" ще бъдете пренасочен към съответната система за да извършите плащане на поръчката. След като плащането бъде направено се преминава към изпълнение на вашата поръчка. Ще получите уведомително съобщение по електронната поща за поръчката, както и за текущото й състояние.

Ако е избран начин на плащане - „Банков превод” или "EasyPay", то вашата поръчка е регистрирана в системата и очакваме да направите плащане.
Важно: в полето основание за плащане на платежния документ впишете номера на поръчката. След получаване на плащането ще преминем към изпълнение на поръчката. Ще Ви изпратим уведомително съобщение по електронната поща за направената поръчка, както и за текущото й състояние.

ВАЖНО!
В случай, че получателя не е на указания адрес ще предадем букета на негови колеги или близки.

Цветен бутик "БИЖУ" НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ в случай, че доставката се окаже невъзможна поради неточен адрес и липса на телефон за връзка с получателя.

Назад

Доставка на цветя

CvetnoBiju.COM приема поръчки онлайн за доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници за подарък в цяла България.
Експресна доставка на цветя и подаръци (в деня на поръчката) изпълняваме в Бургас и градовете: Айтос, Ахелой, Българово, Каблешково, Кошарица, Несебър, Поморие, Приморско, Равда, Свети Влас, Слънчев бряг, Созопол и Черноморец.

Повече информация прочетете тук.