Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия за ползване на електронен магазин www.cvetnobiju.com
С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на www.cvetnobiju.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от "Цветно БИЖУ" ЕООД, описани на тази страница.
1. Общи положения
1.1. Авторство: Настоящата страница е собственост на "Цветно БИЖУ" ЕООД, с ИН: 204754380 и адрес на управление гр. Бургас, кв. Ветрен, ул. "Александър Стамболийски" №43, което включва и всички снимкови и текстови материали. Съдържанието публикувано в магазина на www.cvetnobiju.com е обект на авторски права и не може да бъде разпространявано, копирано и публикувано без разрешение от авторите на сайта.
1.2. Условия: "Цветно БИЖУ" ЕООД си запазва правото да променя по всяко време и без предварително уведомление настоящите Условия, както намери за добре, с оглед да защити своите и на клиентите си интереси. Използвайки тази интернет страница, Вие автоматично се съгласявате с нейните Условия и декларирате, че ги приемате безусловно.
1.3. Продукти: Всеки продукт, намиращ се в каталога на cvetnobiju.com може да бъде добавен във Вашата виртуална “кошница” и да бъде поръчан. Подробно описание на всеки един продукт, неговото съдържание, снимка и цена, могат да бъдат намерени на страницата на самия продукт. Публикуваните снимки на продуктите са примерни и не се гарантира сто процентовата идентичност на поръчания продукт с този, който се използва за примерен.Всеки съставен елемент от публикуваните продукти подлежи на промяна при възникнала липса в търговския обект или поради сезонност на продукта, за което ще бъдете информирани предварително.
1.4.Спиртни напитки: Спиртните напитки са допълнителни продукти и могат да бъдат добавени към количката Ви в процеса на поръчка. С регистрирането на поръчка, съдържаща спиртни напитки, Вие декларирате, че получателят им е пълнолетно лице. Доставки на спиртни напитки на непълнолетни лица не се извършват.
1.5. Поръчка: Поръчка може да бъде направена като първо бъде добавен избран продукт във Вашата виртуална “кошница”, а след това се следват инструкциите за добавяне на адрес за доставка и финализиране на поръчката. След успешната регистрация на поръчка, Вие ще видите страница за потвърждение. Всички поръчки се изпълнявани в рамките на работното време на търговският обект.
1.6. Отказване на поръчка от клиента: Вие можете да откажете поръчката си, без да посочвате конкретни причини за това до 24ч. преди нейната дата за доставка. За да откажете поръчката си е нужно първо да се свържете с наш служител. Заплатената от Вас сума ще бъде освободена от сметката ни най-рано 24ч. след формалния отказ, ако определените срокове са спазени. При възстановяване на плащане след отказ на клиента, от заплатената сума ще бъдат удържани всички такси за входящия и обратния превод.
1.7. Отказване на поръчка от търговеца:"Цветно БИЖУ" ЕООД си запазва правото да отказва поръчки при невъзможност да се извърши доставката, при липса на определени продукти, при ненавременно плащане или неполучаване на плащането по поръчката. В този случай Вие ще бъдете навременно информирани за отказа на поръчката Ви, а сумата, заплатена по нея, ще бъде освободена от сметката ни в рамките на 24ч.
1.8. Регистрация: Регистрирането на профил в нашия сайт е задължително. Информацията която се изисква при регистрация е Вашите имена, имейл адрес и телефон. Като регистриран клиент можете по-лесно да управлявате своите поръчки, фактури, да запазвате адреси за доставка за бъдещи поръчки.
1.9. Сигурност: Сигурността на информацията, която въвеждате на страниците на cvetnobiju.com се гарантира от SSL сертификат, издаден от COMODO CA Limited, със 128 битово криптиране.
2. Условия за доставка
2.1. Работно време: Всички доставки се извършват между 9:00ч и 20:00ч местно време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител и допълнително заплащане на услугата.
2.2. Дата за доставка: В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка. “Цветно БИЖУ” ЕООД не носи отговорност при некоректно или погрешно попълнени данни.
2.3. Час на доставка: Можете да изберете конкретен час на доставка в рамките на работния ден. Тази услуга следва да заплатите допълнителна такса.
2.4. Данни за доставката: Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. “Цветно БИЖУ” ЕООД не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.
2.5. Отсъствие на получателя: В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката.
В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя.
В случай че продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите повторно за доставката. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката.
2.6. Анонимност на доставката: Нашите куриери не знаят кой е направил поръчката и не могат да информират получателя от кого е направен подаръка, който изпращате. Ако желаете получателя да знае, че Вие сте организирали изненадата, моля, запишете името си в полето за пожелание за картичката.
3. Условия и начини за плащане
3.1. Предварително плащане на поръчка: Всяка поръчка следва да бъде заплатена предварително т.е. преди нейната доставка. Поръчки, чието плащане не е получено до 24ч. преди определения за доставка час, ще бъдат автоматично отказвани.
3.2. Възможности и начини за плащане: Можете да платите поръчката си като използвате един от посочените по-долу начини. Не приемаме плащания през системи неупоменати в настоящите Условия.
3.2.1. PayPal: Можете да платите поръчката си през системата на PayPal, стига да имате регистриран профил при тях. Плащането се обработва в реално време и поръчката Ви може да бъде доставена незабавно. Обърнете внимание, че не приемаме плащания с електронни чекове (e-check) през системата на ПейПал. В случай, че решите да платите с електронен чек, ще бъдете прехвърлени отново в нашата страница, за да изберете алтернативен начин за плащане.
3.2.2. ePay.bg: Можете да платите поръчката си с кредитна или дебитна карта, в брой или на банкомат през системата ePay.bg. Този начин на плащане е подходящ за клиенти, които плащат с карти издадени от български банки.
3.2.3. Банков превод: Можете да платите поръчката си с банков превод. За целта трябва само да изберете този начин на плащане и да натиснете бутона “Потвърди”. На страницата за потвърждение на поръчката Ви, ще видите банковата ни сметка, както и по-нататъшни инструкции за плащането. Тази информация ще бъде също изпратена на Вашия имейл адрес. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.
БАНКА:Сосиете Женерал Експресбанк
BIC: TTBBBG22
IBAN: BG51 TTBB 9400 1528 0361 03
Титуляр: "Цветно Бижу" ЕООД
3.2.3.1. Експресни доставки: Обърнете внимание, че поръчката Ви следва да е заплатена, преди нейната доставка. В този смисъл се налага да ни изпратите сканирано копие от платежно нареждане или скрийншот от извършена банкова операция в случаите, когато плащането следва да бъде получено след желаната дата за доставка или изчакването му може да я забави.
3.2.3.2. Международни преводи: Обърнете внимание, че при плащане с банков превод от чужбина следва да заплатите всички разноски по превода, включително и тези за неговото получаване.
3.2.4. WesternUnion и MoneyGram: Можете да платите поръчката си с WesternUnion, MoneyGram, като изберете този начин за плащане в процеса на поръчка. След като потвърдите поръчката си, ще получите по-нататъшни инструкции за плащането на следващата страница, както и на Вашия имейл адрес. При плащане с WesternUnion или MoneyGram е нужно да се свържете с нас, след като плащането е направено, с информация за имената на платеца, държавата, идентификационния номер и сумата на превода.
3.2.5. Плащане в локален магазин: Можете да заплатите поръчката си намясто в някои от нашите магазини.
3.2.6. Наложен платеж и Телеграфен запис: Този начин на плащане е възможнен само след като предварително се свържете с наш служител и получите потвръждение.
3.3. Оспорване на плащане: Оспорването на плащане, след като поръчката е била доставена, а и преди това, не се толерира от Условията за ползване на сайта. В случай, че не сте доволни от доставения продукти, Ви насърчаваме да се свържете с нас, за да се опитаме да разрешим проблема, вместо да оспорите плащането.
4. Политика на поверителност
4.1. Лични данни: Данните, които попълвате в процеса на поръчка се използват единствено, за да изпълним коректно доставката на поръчката Ви и да Ви информираме своевременно за всякакви промени в нейния статус. Тези данни не се използват по начин нарушаващ текущото законодателство на Република България. Вашите данни могат да бъдат предоставени на 3ти страни по смисъла на т.3 от Условията за плащане с цел отказано/ върнато плащане на доставена поръчка да бъде възстановено.
4.2. Кореспонденция: “Цветно БИЖУ” ЕООД си запазва правото да съхранява всякаква кореспонденция с Вас за неограничен период от време и да я използва както намери за добре, с цел да защити интересите си.
4.3. Данните на кредитната / дебитната Ви карта, които попълвате в процеса на поръчка, не се обработват, нито съхраняват на нашите сървъри. Тяхната сигурност се гарантира от партниращата ни банка и е съобразена с текущите PCI стандарти.
4.4. Сигурност: "Цветно БИЖУ" ЕООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. Сигурността на информацията, която въвеждате на страниците на cvetnobiju.com се гарантира от SSL сертификат, с 128 битово криптиране. Данните за плащане, които попълвате на нашия сайт се предават до партниращата ни банка, където се обработват, без да бъдат обработвани или съхранявани на нашия сървър. cvetnobiju.com спазва стриктно PCI стандартите.
5. Отказване на поръчка и връщане на продукт
5.1. Претенции: В редките случаи, когато може да не сте доволни от услугите ни, можете да предявите претенции за частично или пълно възстановяване на сумата, заплатена по поръчката Ви, в срок от 24ч, след нейната доставка. Това можете да направите, като ни изпратите имейл с ясно изявено желание за компенсация на адрес sales@cvetnobiju.com. Този имейл трябва да съдържа прикачена поне една снимка на доставения продукт.
5.2. Частична компенсация: След като получим снимка на доставения продукт, ще преценим размера на компенсацията Ви и ще се свържем обратно с Вас. Компенсацията ще бъде освободена в рамките на 24ч., след постигане на споразумение с Вас.
5.3. Пълна компенсация: Имате право да получите пълният размер на средствата, заплатени за поръчката Ви. В този случай, наш куриер ще посети получателя, за да вземе обратно доставения продукт. Компенсацията ще бъде освободена от сметката ни в рамките на 24ч. след това.
5.4. Право на компенсация: Право на компенсация има единствено платеца на поръчката, а сумата се възстановява според начина ѝ на плащане. Плащането на поръчка, извършено с кредитна карта, не може да бъде възстановено с банков превод. 5.5. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, то сумата ще бъде преведена единствено и само по картата, с която е извършено плащането.
5.6. Всички цветя, букети и други продуктови комбинации в сайта попадат в обхвата на чл. 57 от ЗЗП и не могат да бъдат връщани.
Чл. 57. (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Разпоредбите на чл. 50 - 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори:
3. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
4. за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
5. за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
Он-лайн магазин за цветя и подаръци www.cvetnobiju.com си запазва правото да променя Условията за ползване, като се задължава на края на текста с Условията за ползване, да записва датата на последната актуализация. Последна актуализация: 1.02.2018 г.
Назад

Доставка на цветя

CvetnoBiju.COM приема поръчки онлайн за доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници за подарък в цяла България.
Експресна доставка на цветя и подаръци (в деня на поръчката) изпълняваме в Бургас и градовете: Айтос, Ахелой, Българово, Каблешково, Кошарица, Несебър, Поморие, Приморско, Равда, Свети Влас, Слънчев бряг, Созопол и Черноморец.

Повече информация прочетете тук.