Пожелания и поздрави

Пожелания за рожден ден

Честит рожден ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар.
Честит рожден ден! Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
Честит рожден ден! Желая ти леки запивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие!
Честит рожден ден! Силният ум трябва да се съчетае с голяма амбиция, упоритост и смелост. Стреми се!
Честит Празник! Чести рожден ден! Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето: щастливи мигове, повече от звездите и любов по-истинска от самите нас!!! ЧРД! Наздраве!
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл! Дерзай и ЧРД от мен!
Честит рожден ден! Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всички банки парите!!!
ЧРД! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое! Открий го, пази го и го ползвай щом ти потрябва!
Честит рожден ден! Честит рожден ден! Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, лични и професионални успехи и голям купон послучай празника ти! Изживей го и му се наслаждавай на MAX!
Живей сега, усмихвай се сега, радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре! Това ти пожелавам от сърце и душа и ти честитя твоя ден рожден сега!
Бъди жив и здрав, защото здравето е залог за радост; радостта е път към щастието, а щастието е това, което ти желая от сърце. Празнувай и се весели днес ти е паднало!ЧРД!
Ако любовта е море, никога да не намериш бряг! Ако щастието е магия, никога да не се избавиш от нея! Ако живота е борба, печели всяка БИТКА!!! Хайде да те видим сега като си орисан с тази съдба!ЧРД!
Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес рожденият си ден празнуваш ти! Наздраве!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЧРД! Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.
Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Честит рожден ден!
Пожелавам ти къси работни дни и дълги любовни нощи! Честит рожден ден!
Вярвай, защото вярата спасява! Надявай се, защото надеждата крепи! Обичай, защото чистата обич e завинаги! Ч.Р.Д.!!!
Желая ти 12 месеца без болести, 53 седмици - щастие, 365 дни - без ядове, 8760 часа - любов, 525600 минути - хубави мигове и 31536009 секунди секс! Наздраве!
Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести. Не си с година остаряла, ти просто повече си по мъдряла! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Нека радост топли очите ти, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки Божи ден, да посрещаш 100 години своя рожден ден!
Планини от здраве желая от сърце и усмивка ведра на твоето лице!
Желая ти много здраве – то винаги е нужно, много щастие – то никога не стига, море от любов и бряг на който винаги да те чака някого!
Пожелавам ти едно утро, в което да тръгнеш усмихната, една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо на което да стихват тревогите, една обич да носиш в сърцето си, един път да те води към хората, една цел да те води в живота, за да бъдеш истински щастлива!
Живота нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар!
Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта – то нека бъде вечно твое!
Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко оставало. Честит празник!
В този ден за теб щастлив, поднасям ти букет красив. За твоя ЮБИЛЕЙ велик нека да си най-честит!
Щастлив живот, прекрасна младост! Желая ти навред успех! Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек!
С пожелание за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост – да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов за да дава смисъл на всичко това!
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната!Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Букет от нежни пожелания дарявам ти с две ръце и радост, щастие, любов желая ти от все сърце!
Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти!
Много здраве, щастие, късмет навсякъде да са със теб!
Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!
Честит ти ден в който си роден! С късмет и здраве бъди благословен!
Честит празник! Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове повече от звездите и любов по-истинска от реалността!
Честит имен /рожден/ ден! Ако има нещо по-скъпо от здравето, по-желано от щастието нека бъде твое!
Желая ти любов, добри приятели пари и още много, много именни /рождени/ дни!
Казват, че човек се ражда два пъти - веднъж, когато изплаче за първи път и втори път - когато му дадат име. Някои индиански племена дават името на потомците си едва, когато проличи характерът им. Името е пожелание, но и отговорност. Пожелавам ти да осъществиш най-доброто от посланието на името си и и да го свържеш с още куп благочестиви значения! Честит имен ден!


Доставка на цветя

CvetnoBiju.COM приема поръчки онлайн за доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници за подарък в цяла България.
Експресна доставка на цветя и подаръци (в деня на поръчката) изпълняваме в Бургас и градовете: Айтос, Ахелой, Българово, Каблешково, Кошарица, Несебър, Поморие, Приморско, Равда, Свети Влас, Слънчев бряг, Созопол и Черноморец.

Повече информация прочетете тук.